مواد تشکیل دهنده پسته
پسته خندان ایرانی پر از مواد سالم است: از جمله موارد دیگر ، آنها حاوی هستند
ویتامین E (5.2 میلی گرم در 100 گرم)
ویتامین B6 (0.25 میلی گرم در 100 گرم)
ویتامین C (7 میلی گرم در هر گرم)
پتاسیم (1010 میلی گرم در 100 گرم)
پروتئین (16 گرم در 100 گرم)
فسفر (469 میلی گرم در 100 گرم)
روی (1.4 میلی گرم در 100 گرم)
کربوهیدرات ها (28 گرم در هر 100 گرم)
منیزیم (121 میلی گرم در 100 گرم)
اسید فولیک (60 میکروگرم در 100 گرم)
همچنین آنتی اکسیدان های زیادی در آجیل وجود دارد که رادیکال های آزاد را در بدن ما بی ضرر می کنند و در نتیجه خطر ابتلا به سرطان ، حمله قلبی یا آرتریت را
کاهش می دهند.
بخش بالای آنتی اکسیدان ها مزیت دیگری دارند: آنها نه تنها به سلامتی ما کمک می کنند ، بلکه از پوست زیبا و درخشان نیز اطمینان می دهند و روند پیری انسان را
کند می کنند-یک محصول ضد پیری طبیعی ، به اصطلاح!
پسته در دوران بارداری
پسته حاوی اسید فولیک است. به طور خاص: 60 میکروگرم در 100 گرم. ویتامین B در دوران بارداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است. طبق اعلام انجمن تغذیه آلمان ،
دوز روزانه توصیه شده برای زنان و مردان به طور کلی با 300 میکروگرم اسید فولیک است. بارداری نیاز را افزایش می دهد ، در این مدت 550 میکروگرم در روز توصیه
می شود. زنان ثابت روزانه به حدود 450 میکروگرم احتیاج دارند.
پوشش این نیاز از طریق پسته و سایر غذاها بسیار دشوار است. بنابراین ، زنان باردار و زنان شیرده و همچنین کسانی که مایل به داشتن فرزندان هستند باید مکمل
های غذایی با اسید فولیک مصرف کنند.
پسته: این چیست؟
نام “پسته” از “پیستاسیا ورا” گرفته شده است. این یعنی ترجمه شده: بادام سبز. پسته در ابتدا از خاورمیانه آمده است.
از آنجا آنها در سراسر منطقه مدیترانه پخش شدند. پسته قبلاً یک ظرافت بود و در بین پادشاهان بسیار محبوب بود.
با این حال ، همچنین به عنوان یک محیط رنگی عمل می کرد و به عنوان درمانی برای درد دندان و سیروز کبد استفاده می شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.